CAMARA

domingo, 4 de junio de 2017

TAULA DEL RAMADÁN

 HOLA A TOTS,
Avui us parlaré que preparam nosaltres a ca nostre per menjar a la nit del ramadàn.
Primer de tot no a de faltar els dàtils sobre tot la sopa "harira" també hi ha chebakia, uns panets plens de carn i uns de peix mini pizzes, aletes de pollastre, patates fregides, olives i  moltes begudes, cada dia es diferent no tots els dies son igual. 
Esper que us hagui agradat.

4 comentarios:

  1. Això te molt bona pinta, pareix que hi ha molta de menjar.

    ResponderEliminar
  2. Quina bona pinta, vos posau les botes el mes del ramadán. Te molt bona pinta tot, tenen molt bona pinta les mini pizzes.
    Saludo company.

    ResponderEliminar
  3. Mare meva! aixó se diu una bona taula. Ta mare haurá passat hores din la cuina per preparar tot aixó... Per cert, té una pinta bonisima!!

    ResponderEliminar