CAMARA

martes, 6 de junio de 2017

QUE FER / NO FER AL MARROC

QUE FER
  • Menjar amb la mà dreta. Si heu de compartir taula amb marroquins, recordeu  utilitzar la mà dreta.
  • Accepteu la invitacions a prendre el te. Aquesta és la millor manera de simpatitzar amb els marroquins.
  • Llevi's les sabates en entrar en una casa. Normalment a les cases se sol entrar sense sabates, és millor preguntar a l'amo de la casa si prefereix que ens descalcem. Les cases marroquines solen estar plenes de catifes i pot molestar que les trepitgem amb les nostres sabates.
NO FER 
  • No intenti entrar en les mesquites. Solament hi ha unes poques mesquites en tot el país en les quals es permeti l'entrada als no musulmans, asseguri's abans d'entrar en una, que se li permeti l'entrada.
  • No prengui fotografies d'una persona sense demanar-li permís.
  • No discuteixi de temes sobre el rei o la religió. Intenti no parlar de política ni de religió i les drogues.
  • No usi roba provocativa. Especialment les dones i sobretot si va visitar els voltants de llocs sagrats (temples, mesquites ...).
  • Fotografiar els llocs de control fronterers, militars, policials o instal·lacions aeroportuàries està estrictament prohibit.
Ara us faré un petit resum del punts anteriors.
  •  Els punts mes importants són llevar-se les sabates i un altre és no fer fotos als militars policies etc...
  •  Una cosa que crec que és molt important és mai però mai saludar a una dona com aquí amb dos petons, com molt saludar-la amb un salam aleikom a distància.

5 comentarios:

  1. Hola Hicham!! Una entrada molt interessant, crec que son coses que s'han de saber i respectar. La veritat es que al carrer de casa de la meva padrina, hi ha la mesquita de Felanitx, i sempre he pensat amem com era allà dins.
    No sabia que només es podia menjar amb la mà dreta, m'ha sorprès un poc.
    A casa teva per exemple es pot entrar amb sabates? Si ve algú a l'hivern van amb calcetins i a l'estiu descalços? Conec algunes casa allà on el primer que fan antes d'entrar es llevar-se les sabates.

    ResponderEliminar
  2. Bones Hicham, aquesta entrada és molt interessant i necessària quan no saps a on viatjar i decideixen anar Marroc. Et don l'enhorabona, perquè era una de les entrades que et feia falta :) Ens veim!!

    ResponderEliminar
  3. Si alguna vegada vaig de viatge al Marroc, tindre en compte aquestes normes. Tot i que algunes de les coses que "no pots fer", son obvies, jajajaja. Però sempre va be sabre el que pots o no fer.

    ResponderEliminar
  4. Hoola Hicham!! m'ha agradat aquesta entrada, és cert que hi havia coses que ja sabia però altres no així que sempre ve bé el estar informat per si es presenta l'ocasió de viatjar al teu país.
    Salutacions!

    ResponderEliminar
  5. Holaa Hicham!
    Aquesta entrada es molt interesant. Si vols visitar els pobles musulmans o las seves cases has de sebre com respetar las sevas costums.
    Una abrasada!

    ResponderEliminar