CAMARA

martes, 25 de abril de 2017

Espècies i condiments



Espècies i condiments

Canyella: Al marroc hi ha dos tipus en branca per a les begudes i en pols per cuinar.
Menta: És una herba que s'utilitza molt quan es prepara el te marroquí peró també per cuinar.




Curcuma: És una espècies que s'assembla molt al colorant, al meu en particulars m'agrada molt el poso en els ous i en carns a la Planxa a vapor m'agrada molt el seu gust.

Azafrán: Marroc és del majors cultivadors de azafaran peró és l'espècie més cara, és el colorant conegut aquí a Espanya.


Ras el hanut: És el curri marroquí, és la barreja de diferents espècies es poden barrejar de 5-30 espècies diferents nosaltres en particular 6.
La imatge és un pot que es ven aquí a les carnisseries marroquines peró nosaltres quan anem a marroc la meva mare va a una botiga d'espècies i tria que espècies vol.


Comí: És l'espècie més important en la cuina marroquina a totes les cuines 
marroquina trobaràs comí i també és un bon remei si et fa mal la pancha o 
l'estómac el poses en aigua i t'ho beus.


No hay comentarios:

Publicar un comentario