Espècies i condiments
Canyella:
Al
marroc hi ha dos tipus en branca per a les begudes i en pols per
cuinar.
Menta:
És
una herba que s'utilitza molt quan es prepara el te marroquí peró
també per cuinar.
Curcuma:
És
una espècies que s'assembla molt al colorant, al meu en particulars
m'agrada molt el poso en els ous i en carns a la Planxa a vapor
m'agrada molt el seu gust.
Azafrán:
Marroc
és del majors cultivadors de azafaran peró és l'espècie més
cara, és el colorant conegut aquí a Espanya.
Ras
el hanut:
És
el curri marroquí, és la barreja de diferents espècies es poden barrejar de 5-30 espècies diferents
nosaltres en particular 6.
La
imatge és un pot que es ven aquí a les carnisseries marroquines
peró nosaltres quan anem a marroc la
meva
mare va a una botiga d'espècies i tria
que
espècies vol.
Comí: És l'espècie més important en la cuina marroquina a totes les cuines
marroquina trobaràs comí i també és un bon remei si et fa mal la pancha o
l'estómac el poses en aigua i t'ho beus.
No hay comentarios:
Publicar un comentario