CAMARA

martes, 23 de mayo de 2017

KEFTA

Kefta: Ingredients
1 Ceba.
2 Grans d'all.
1 Culleradeta de pebre negre.
1 Culleradeta de pebre vermell dolç i una altra de picant.
1 Culleradeta de comí.
Sal i oli d'oliva. 

La carn a de ser de vedella és la millor per fer kefta.
Aquesta recepta és del nord del Marroc, on visc jo.

La preparació és fàcil: primer, posarem en un recipient gran la carn picada, pastant poc a poc. A continuació tallem molt fi la ceba i els alls i, al costat de les espècies, la sal i l'oli d'oliva, els afegim.

Tot seguit ho barregem tot i ho cobrim amb un film. El apartem 3 o 4 hores, tornem a barrejar bé ( per tal que quedi el més homogeni possible) i ja tindrem la nostra kefta llista per utilitzar-la.

Un consell: si la deixam al dia següent estarà millor ja que les espècies estaran més mesclades.

Però la kefta no las de fregir si no que las de fer a la barbacoa.




4 comentarios:

  1. Fa molt bona pinta, però podem usar la carn que ens agradi o ha d'esser de vedella?

    ResponderEliminar
  2. Waauuu Hicham. M'encanta la recepta, de fet, només mirant les fotografies ja fa ganes d'anar a comprar-ho tot i ficar-se a la cuina a preparar-ho :))

    ResponderEliminar
  3. Mare meva, quina bona pinta, no dubtis en que provaré de fer-ho. A ca meva, cuin una cosa molt similar, però no es amb aquests mateixos ingredients.
    Per canviar un poc i amb la pinta que té no dubtis en que provaré de cuinar-ho, però si es pot fer amb una carn que no sigui vedella per a mi millor. :)

    ResponderEliminar
  4. Hicham, intentaré fer aquesta receta, ja que la trob interresant.

    ResponderEliminar